0
But-home
Startpagina

L
    but-history
Geschiedenis.

L
who
but-onze acteurs
Onze
acteurs.
projects
Projecten.

L
series
Internet series.

bloopers
Interviews.

L
but-pictures
Foto's.

L
but-podcast
Podcasts.

L
contacts
Sponsors.

L
But-sponsors
Contact.

L

WIE ZIJN WIJ


Eyewink Productions is een productiehuis dat audiovisuele werken produceert. Wij maken (kort)films, podcasts en nog veel meer. Hieronder vindt u de medewerkers die uw mails beantwoorden en elke dag voor u klaar staan om u verder te helpen. Deze mensen zullen ook altijd op de set zien. U mag ons altijd aanspreken tijdens de pauzes. Wilt u ons nu al spreken klik dan hier voor onze contactgegevens.


  Crew-Sonny Naam: Van Noten Sonny
Functie: CEO/Beheerder/
              regisseur/...

Geboren op: 16 januari 1989

Sonny is begonnen als jongeman op 1 december 2015 en stond mee aan de wieg van Eyewink Productions. Hij regisseert verschillende projecten van Eyewink Productions.  Naast het regisseren schrijft hij ook en verzorgd de website

In het dagelijks leven was hij productiemedewerker in een drukkerij te Antwerpen Luchtbal.

Hij heeft school gevolgd als acteur 'Intensief Acteren voor Camera' en regisseur 'Regie' in de privéschool van acteur, regisseur, auteur en
scenarist Eddy Vereycken. Een acteur die al vele rollen heeft gespeeld in diverse tv-series.

  Maxime Van Noten Naam: Van Noten Maxime
Functie: CEO/Beheerder/
              Productieleidster/...

Geboren op: 21 juli 1993
Maxime is gestart als jonge vrouw op 1 december 2015. Maxime neemt ook de functie van producer voor haar rekening. Zij verzorgd de lay-out van de teksten, hakt mee belangrijke knopen door, kijkt rond voor decorstukken, verzorgt de acteursregie, camerawerk is voor haar ook geen probleem en is het creatieve brein achter Eyewink Productions. Zij staat mee aan het roer van Eyewink.

In het dagelijks leven was zij
hygiŽnisch verantwoordelijke

Maxime Van Noten genoot ook van een opleiding 'Intensief Acteren voor Camera' in de privéschool van acteur, regisseur, auteur en scenarist Eddy Vereycken. Zij heeft ook al verschillende figuratieopdrachten achter de rug.

  Crew-Anita Naam: Van Hulst Anita
Functie: Vernieuwingsmanager
Geboren op: 24 maart 1965
Anita is een wijze vrouw die de 2 CEO's bijstaat met raad en daad. Ze bekijkt mee de scripts en zoekt mee naar props die bij het script passen. Als er problemen zijn is zij de geknipte persoon om mee naar een oplossing te zoeken. Ze stelt belangrijke beslissingen voor. Ze maakt mee de kostuums in orde dat deze terug proper worden na gebruik. Ze legt ze klaar voor de acteurs. Ze helpt ook mee met de catering en zoekt mee naar inkomsten voor Eyewink Productions.