0
home
Startpagina
L
    geschiedenis
Geschiedenis.

L
wzw
Wie zijn
wij.
Onze Acteurs
Onze
acteurs.
Projecten
Projecten.

L
Internetserie
Internet
series
Interviews
Interviews.

L
Foto's
Foto's.

L
podcast
Podcasts.

L
evenementen
contact
Sponsors.

L
sponsors
Contact.

L


Rommelmarkten


  Welkom op deze pagina. Wil je eens langs komen op één van onze rommelmarkten of wil je deelnemen? Hier vindt u alle informatie die je nodig hebt om ons te bezoeken of om eens deel te nemen aan een rommelmarkt.
Kijk maar gerust even rond en als er nog vragen zijn aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.
 
Wie zijn wij?

Wij van Eyewink Productions zijn gevestigd in Deurne (Antwerpen). Wij willen de mensen in de omgeving van Zandhoven en Deurne een leuke dag bezorgen op verschillende locaties. Wij organiseren daarom rommelmarkten, deze kunnen binnen (overdekt) of buiten (in openlucht) zijn. Of dit binnen of buiten gebeurt zal met de seizoenen te maken hebben. Later gaan we daar verder op in.
Wat moet ik betalen?

Een standhouder betaalt per meter en een waarborg. De waarborg wordt op het einde van de dag (of als u uitverkocht bent) teruggegeven als uw plaats opgeruimd en proper wordt achtergelaten. Is de plaats smerig dan houden wij de waarborg in om het schoonmaken te kunnen bekostigen! U krijgt als nog de kans om uw plaats proper te maken en eventueel afval mee te nemen.
Waar?

U zult zich waarschijnlijk afvragen waar deze rommelmarkten zullen doorgaan. Dat zal op verschillende plaatsen doorgaan in Deurne en Antwerpen. Hou onze agenda of evenementenpagina in de gaten. Maandelijks kan u uw waardevolle spullen die u kwijt wilt verkopen op onze markten. De bezoekers kunnen misschien wel een mooi ornament op de kop tikken dat perfect zou passen in uw intereur.
Prijzen.

De prijzen zijn niet onbetaalbaar. Als standhouder vraagt de organisatie per lopende meter € 3 (die euro) excl. waarborg. De waarborg is nog eens € 25 (vijfentwintig euro) die u op het einde van de dag  (of als u uitverkocht bent) cash terug krijgt van de organisatie met een ontvangstbewijs.
Om fraude te vermijden geven wij u in het begin van de markt een bewijs van standhouder. Bij afgifte van dat bewijs kunnen wij u de waarborg teruggeven. Zonder is dat helaas niet mogelijk.
Hoe kan ik inschrijven?

U kan zich inschrijven voor elke rommelmarkt. Als u zich inschrijft is dat voor de eerst volgende rommelmarkt. De inschrijvingen voor de volgende rommelmarkt beginnen de dag na een markt; 's maandags.

U kan zich inschrijven door HIER te klikken.
Of telefonisch kan u ons ook bereiken.
+32 (0)494/76.83.13


Van zodra dat het bedrag op onze rekening staat bent u ingeschreven, u zal een e-meil ontvangenter bevestiging.
  Wat zijn de openingsuren van de rommelmarkt?

Onze markt heeft ook zeker openingsuren, een dagschema ziet eruit als volgt:

Opbouw vanaf 07:00 uur.
Open vanaf      08:00 uur.
Afbraak           17:00 uur.
leeg plein         18:00 uur.
Mag ik eten en drinken verkopen?

Nee, u mag niet zomaar eten en drinken verkopen, noch snoepwaar of versnapperingen. Dit is een wet opgesteld door de regering.

U mag wel eten en drinken verkopen als u in het bezit bent van een leurderskaart (actieve marktkraamers hebben zo'n kaart). 
Kan ik met mijn fiets naar de rommelmarkt komen?

Dat kan inderdaad; we voorzien fietstallingen dicht bij de markt staat zodat u niet te ver moet wandelen om bij uw fiets te komen. bovendien is het goed voor de conditie en draagt u uw steentje bij aan het mileu!
Waar kan ik mijn auto kwijt?

Op de dag zelf kan u uw wagen op twee manieren wegzetten.

1) U kan uw auto achter uw kraam zetten. Dit is ook makkelijk om in en uit te laden.
2) U kan uw auto parkeren op de parking die daar voorzien is.
Wanner zijn er overdekte markten en wanneer openlucht markten?

- De overdekte markten zullen in de herfst- en wintermaanden zijn. November, december, januari, februar en maart.

- De markten in openlucht zullen in de overige maanden zijn. april, mei, juni en september.

- In juli, augustus en oktober zijn er geen markten 
Zijn er toiletten ter beschikking?

Ja, er is een sanitair ter beschikking. De standhouders mogen hier gratis gebruik van maken. Voor de bezoekers vragen we
€ 0,30 (dretig eurocent) per keer.
Moet ik als standhouder nog iets weten?

- U moet voldoende afstand houden tussen uw kraam en dat van uw overbuur. De hulpdiensten moeten ten allen tijden door kunnen met hun voertuigen.
- De organisatie kan niet aanspraakelijk gesteld worden van elke vorm van verlies of diefstal. 
Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ja, dit kan 5 werkdagen voor aanvang van de rommelmarkt. Dan krijgt u het gehele bedrag terug gestort binnen de twee weken na de rommelmakt.

Als u niet voor de 5 werkdagen annuleerd dan krijgt u enkel uw waarborg terug. Wij rekenen per meter € 3 (drie euro) aan die u bestelt hebt als administratiekost. 
Moet ik als standhouder nog iets weten?

- U moet voldoende afstand houden tussen uw kraam en dat van uw overbuur. De hulpdiensten moeten ten allen tijden door kunnen met hun voertuigen.
- De organisatie kan niet aanspraakelijk gesteld worden van elke vorm van verlies of diefstal. 

Rommelmarkt